Share |

Ihmisen elämä ja ThetaHealing

Etkö löydä yhteistä kieltä vanhempiesi tai lastesi kanssa? Perheesi kärsii ja sinä kärsit. Oletko yksinäinen ja et pysty perustamaan perhettä? Sinulla ei ole tarpeeksi rahaa.... sinulla on fyysisen kehon kipuja ja särkyjä... Kaikki elämässäsi menee yhden ja saman kaavan mukaan.

Tunnetko olevasi terve? Riittääkö energiasi viettämään kokonaisen päivän täysin aktiivisesti? Oletko innoissasi työstäsi? Ovatko perhesuhteesi ja suhde lapsiisi läheinen ja vallitseeko välillänne yhteisymmärrys? Voitko sanoa, että autat toisia oppimaan, kehittymään ja viihtymään omassa elämässään?  Osaatko rakastaa itseäsi? Onko elämäsi rakkaudetonta?

Ymmärryksemme ja persoonamme muodostuu elämän aikana niistä vaikutteista ja tiedoista, joita keräämme kulttuuristamme,  elämän historiallisesta ajankohdasta, koulutuksestamme, perheestämme ja uskomuksistamme. Kaikki nuo asiat vaikuttavat elämänasenteeseemme ja tekemiimme valintoihin. Kokemukset ja uskomukset muodostavat mielikehon ja lopputulos riippuu kehitystasostamme ja omasta elämänasenteestamme.

Olemme valinneet muuttumattomat asiat, kuten syntymävaltion, perheen, sukupuolen, syntymäajan ja kuolinajan. Näistä muodostuu runko elämällemme ja sielunsuunnitelmassamme on "pysäkkejä," joihin tultuaan sielun pitää tehdä tiettyjä valintoja. Yleensä valinnat koskevat toisten sielujen tapaamisista - kyseessä voi olla joko sielunkumppanit tai karmiset kumppanit.  Karmiset kumppanuudet tarjoavat merkittäviä oppeja, jotka yleensä tulevat kivun ja voimakkaiden tunteiden kautta. Sielunkumppanit auttavat ja tukevat ja suhteet ovat rakkauteen perustuvia riippumatta sukupuolesta.

Omat valintamme ohjaavat meitä ja itse muotoilemme elämästämme sitä, mitä se tulee olemaan. Tehdessämme "huonon" valinnan opimme läksyn kivun kautta ja niin kauan kun pysymme meitä huonoon valintaan ohjaavassa ajattelussa, teemme yhä uudelleen samanlaisia valintoja kun tulemme noille " pysäkeille" ja tuskan, ahdistuksen ja yhteenottojen kierre jatkuu.

" Pysäkit" ja valinnat ovat kohtalomme määräämiä. Ne voidaan kuitenkin muuttaa. Sairaudet eivät enimmissä tapauksissa ole karminen oppitunti, vaan negatiivisen painolastin tiivistymä, joka on saanut alkunsa ajatuksistamme. Geneettisestä perimästä on mahdollista päästä eroon ThetaHealingin avulla.

Usein sielu kokee niin vaikeita tapahtumia, että unohtaa täysin tehtävänsä ja ajautuu toistuviin virheisiin. Negatiiviset ajatukset vetävät puoleensa lisää negatiivisuutta, mikä näivettää positiivista energiaa ja energiakenttääsi sekä heikentää uskoa, halua ja ajatuksen puhtautta. Ihminen voi tuntea erilaisia ahdistuksen tunteita joutuessaan vastatusten oman alemman persoonansa kanssa. Nämä tunteet voivat olla esim. pelkoa ja vihaa ja ne ovat alemman persoonamme reagointia, koska se menettää ravintonsa ja alamaisensa. Näistä peloista voi muodostua koko elämän kestävä oppitunti, jota käydään läpi erilaisten ongelmien kautta.

Joudumme nykyisin käsittelemään lukemattoman määrän myrkkyjä ja toksiineja, jotka tulevat ympäristöstämme, ravinnosta, ajatuksista ja tunteissa. Näitä pystytään myös ThetaHealingin avulla korjaamaan.

Miten hieno asia on, että maapallolla on tällä hetkellä ihmisiä, jotka voivat ohjata syvällä rentoutumisella näkemään alitajuntaan ja löytämään sieltä ne vastaukset, jotka auttavat tämänhetkisessä jälleensyntymässä.

Maapallo on joskus hankalia paikka haasteineen, mutta meillä on tarjolla apua tasapainottaaksemme valoa ja pimeyttä itsessämme. Ei taistelua vaan tunnistaa, tiedostaa itsessään olevaa. Pimeys on se, joka pitää itsessään kaiken sen, mitä emme hyväksy, rakasta itsessämme ja näin siis pimeys on osa meitä jokaista..... kuinka annat valon loistaa, sädehtiä, riippuu täysin omista valinnoistasi.