Share |

 4 uskomustasoa. 

YDIN TASO.

Tällä tasolla ovat ne uskomukset, joita meille on opetettu tässä elämässä ja olemme ne omaksuneet  lapsuudestamme. Nämä uskomukset ja ohjelmat olemme hyväksyneet ja ne ovat tulleet osaksi meitä. Ne ovat alitajunnassamme, emmekä tiedosta niitä . Näitä uskomuksia pidämme energiana, joka sijaitsee aivojemme etulohkossa.

GENEETTINEN TASO.

Tämän tason ohjelmat ovat meillä esi-isiemme perintönä tai ovat jo geeneissämme tässä elämässä. Näiden uskomusten energia on tiedon ( ymmärryksemme ) morfogeenisessä kentässä ja DNA:n ympärillä. Tämä " kenttä" kertoo DNA:lle mitä tehdä. Nämä uskomukset ovat vanhempia, kuin kahden sukupolven uskomukset. Jos ajattelee, millainen kollektiivinen tietoisuus on ollut esim. keskiajalla, voi kuvitella millaisia esi-isiemme uskomuksia meillä on alitajunnassamme tuolta ajalta perintönämme.

HISTORIALLINEN TASO.

Tämä taso käsittää muistojamme menneistä elämistämme tai syviä geneettisiä muistojamme, tai kollektiivisen tietoisuuden kokemuksia, joita kannamme mukanamme nykyisyydessämme. Nämä uskomukset ovat energiakentässämme (aurassamme).

SIELUN TASO.

Tämä taso on kaikki, mitä ihminen on. Tämä on syvin taso. Jos erilaisia uskomuksia on muilla tasoilla, ne ovat surun ja murheen tunteina sielussamme. Sielu ei kuitenkaan arvostele tai tuomitse meitä vaan sallii kaikki kokemuksemme.

 

Kaikilla näillä tasoilla olevat uskomukset voidaan ratkaista ja korvata uusilla, myönteisillä uskomuksilla. Jollakin voi olla kaksois-uskomus, myönteinen ja kielteinen. Silloin myönteinen säilytetään ja kielteinen poistetaan. Voi siis uskoa olevansa köyhä mutta myös, että on rikas.

Suuri määrä uskomuksia voi pitää ihmisen sairaana. Hyvä esimerkki siitä on seuraavanlainen uskomus: " Minusta pidetään huolta, kun olen sairas." Se, kuinka puhumme ja ajattelemme, vaikuttaa siihen mitä, luomme elämäämme. ThetaHealing(R) - menetelmällä voidaan paljastaa kokonaisia uskomusjärjestelmiä ja rajoittavat uskomukset voidaan poistaa ja korvata hyvinvointia edistävillä paranemista ja eheytymistä aikaansaavilla uskomuksilla.

Parantajilla on taipumus jäädä kiinni dramaan. Jopa erilaisten kurssien pitäjillä voi olla uskomus, että on oltava draamaa, että voi olla parantaja (koska heillä itsellään on dramaa elämässään). Tätä uskomusta sitten opetetaan kursseilla. Miten nurinkurinen ajatus.

Alitajunnassamme (= sydämessämme) on suuri määrä uskomuksia, joiden poistaminen vaikuttaa elämäämme.

Uskomuksia : Parantajat ovat pahoja, Meediot ovat pahoja, Pelkään parantamista, Epäilen parantamista, ......muutamia esimerkkejä mainitakseni.

Moni ihminen uskoo, että hänen tulee olla sairas. "Sairaus on rangaistus minulle. "

Parempi uskomus on, " Minä Olen sädehtivän terve ".

Tämä on positiivinen uskomus, jolla voidaan korvata negatiivinen.

Meillä on erilaisia uskomuksia liittyen rahaan.

" Raha on kaiken pahan ja surun lähde"

" Rahaa on vain rajallisesti"

" Raha ei ole henkistä"

" Liiketoiminta on pahaa" 

Raha ei ole erossa henkisyydestä. Jos sinulla on ongelmia ihmissuhteissa, terveydessä, raha-asioissa, ilon kokemisessa ..... kuinka voit löytää sisäisen rauhasi?

Kun nuo asiat ovat tasapainossa, sisäinen rauhakin on tasapainossa.

Taistelet oikeasti itse itseäsi vastaan......