Share |

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole- verkkokurssi

Verkkokurssi käsittelee kuoleman jälkeistä elämää ja toivon sen auttavan sinua pääsemään eroon kuoleman ja elämän pelosta. Kuoleman pelko on ihmiskunnan suurinmpia pelkoja ja se estää elämästä nauttimisen täysin rinnoin.

Kuolemasta on luotu elämää suurempi demoni ja siitä vaietaan. Kukaan ei halua puhua kuolemasta ja se on suljettu sairaalan seinien sisälle ja erotettu elämästä. Kuitenkin kuolema on läsnä heti syntymästä lähtien.

Toivon, että kurssi auttaa sinua oivaltamaan kuoleman jka elämän kauneuden. Minulle itselleni tietoisuuden laajeneminen kuolemasta on ollut suuri elämää muuttava ja vaikuttava kokemus.

Kurssilla käsitellään mitä tapahtuu mm Maan Lähialueilla, jonne suurin osa siirtyvistä hengistä mene, miksi kaikki henget eivät siirry maan piiristä pois vaan jäävät vaeltelemaan tänne eksyneinä ja eivät tiedä minne mennä.

On aika palauttaa kuolemalle sen kunnioitus ja arvostus ja palauttaa sille sama asema tärkeänä siitymävaiheena, jossa enkeliolento palaa alkuperäiseen olomuotoonsa. Palauttaa sama tapa, jolla aikaisemmin kohtasimme kuoleman.

Sinä enkeliolento loit kuoleman, jotta Henki vapautuisi fyysisyydestä ja voisi palata luonnolliseen olomuotoonsa. Sinä vain unohdit tämän.

Kurssilla voit edetä ihan omaan tahtiisi, koska saat koko materiaalin heti käyttöösi. Kurssisivulta voit laittaa minulle viestejä sinua askarruttavista asioista ja vastaan sinulle mielelläni.

Tästä voit ostaa kurssin

IMG_1690.jpg