Share |

ThetaHealing sessio 

Ajan voi varata täältä:

 https://nettiaika.fi/RitaForsbergKimuraHoitolaKukkienSilta

Sessiossa, ( ThetaHealing hoitoa kutsutaan sessioksi ), jonka kesto on 2 tuntia, etsitään avainuskomus, joka aiheuttaa kyseisen ongelman tai vaivan. ThetaHealer hidastaa aivojensa värähtelyn theta-taajuudelle ( 4-7 c/ s) saadakseen yhteyden intuitiiviseen tietoon ja asiakkaan energiaan ja ohjaa myös asiakkaansa samalle tasolle. Kun avainuskomus on löytynyt, se eheytetään ja myönteinen uskomus ladataan aina asiakkaan suostumuksella. Mitään ei tehdä ilman asiakkaan suullista lupaa. Sessiossa käytetään lihastestiä, jotta asiakas voi saada aikaiseksi haluamansa asiat.

 Esim. lihastestissä asiakas saa negatiivisen vastauksen " Olen terve ". Pohjimmiltaan asiakas ei usko olevansa täysin terve, ja tämä uskomus jollain tasolla vaikuttaa hänen terveyteensä.

Juo paljon vettä, jotta lihastesti toimii hyvin. Avoin mieli ja valmius sekä tahto saada aikaan muutoksia helpottaa työskentelyä. Mitä tarkemmin tiedät asian, jota haluat käsitellä ja kuinka mahdollisesti ei-toivottu asia on sinua palvellut, sitä nopeammin pääset tuloksiin. Sinun ei tarvitse tietää syytä, miksi jokin ei toimi elämässäsi, sillä syy etsitään sessiossa. Riittää kun tiedät haluatko käsitellä terveyttä, ihmissuhteita,,,, talouttasi.

 Asiakkaalla voi olla erilaisia valoja, lupaksia ja sopimuksia, jotka estävät tässä elämässä etenemistä. (Esim.  nunnalupaus , pappisvala, köyhyyslupaus ... ovat sellaisia, jotka voidaan poistaa. Voi olla myös energeettisiä avioliittoja tai erilaisia suhteita, jotka ovat vielä voimassa. )

Sessiossa opetetaan tai muistutetaan tunteista, koska voi olla , että asiakkalla ei tällä tasolla kokemusta siitä, mitä on ilo, miltä tuntuu ,kun rakastetaan, miltä tuntuu olla terve.... .... miltä tuntuu, kun on turvassa...tai antaa anteeksi, elää tässä maailmassa fyysisessä kehossa, olla täydellisesti arvostettu ja arvostaa itse itseään... Miltä tuntuu olla Luojan rakkauden arvoinen..   Lukemattomia tunteita voidaan palauttaa tietoisuuteen auttamaan. 

 Meillä on myös ympärillämme tarpeettomia muistoja, jotka voidaan poistaa. Monet ohjelmat, kuten " Minun on kärsittävä oppiakseni",  " Opin kantapään kautta", "Mitä enemmän kärsin, sitä lähemmäksi pääsen Luojaani", " Minun on oltava yksin, voidakseni olla lähellä Luojaani " voidaan tiedostaa ThetaHealingin avulla. Meillä voi olla kaunaa jotain ihmistä kohtaan ja tunnemme suuttumusta, vihaa häntä kohtaan tai paheksumme hänen toimintaansa, mutta nämäkin tunteet ovat eheytettävissä. Tunnetilamme vaikuttavat terveyteemme, joten negatiivisten ohjelmien eheyttäminen parantaa ja muuttaa oloamme ja elämäämme.

Parantajalla saattaa olla uskomus, ettei pysty parantamaan itse itseään.

ThetaHealing on myös nopea ja tehokas tapa viedä omaa kehitystään eteenpäin.

Sessiossa voidaan tasapainottaa serotoniini-, noradrenaliini- ja hormoonitaso.

ThetaHealing ei ole uskonto ja jokainen voi kokeilla hoitoa.

Asiakkaan tilanteesta riippuen voi olla, että tarvitaan useampi, kuin yksi sessio. 

Odotan kärsivällisesti, kunnes olet valmis näkemään ihmeiden tapahtuvan omassa elämässäsi. ThetaHealing on nopein ja helpoin tapa kokea niitä.