Share |

Runsaus

Runsauteen liittyy paljon rajoittavia uskomuksia.

Lapsina opimme vanhemmiltamme, ystäviltämme, yhteiskunnaltamme, mediasta elämää. Meillä ei ole suodattimia seitsemänteen ikävuoteen saakka, joilla pystyisimme suodattamaan näitä lukemattomia uskomuksia, joita kuulemme ja imemme itseemme kuunnellessamme ja katsellessamme, kuinka ihmiset ympärillämme toimivat....

Nuorella iällä meiltä puuttuvat samanlaiset kyvyt kuin vanhempana, erottaa ja päätellä mikä on totuutta tai mikä ei. Erityisesti vanhemmat ovat meille auktoriteetti ja hyväksymme heiltä tulevat uskomukset ilman erottelukykyä onko asia tosi/ vai ei - tosi tai hyvä/ paha.

Paljon tästä ohjelmoinnista menee suoraan alitajuntaamme, jossa se on piilossa ilman, että tajuamme erilaisia ohjelmointeja olevan olemassa.

Oikeastaan katselemalla omaa elämäänsä, voi huomata, mitä olemme luoneet ja tulla tietoiseksi  omasta ohjelmoinnistaan. Joillakin alueilla elämämme on runsauden täyteistä, onnellista ja kaikki menee hyvin ja joillakin alueilla kaikki ei menekkään ollenkaan hyvin.

Jos ja kun jatkuvasti törmää samanlaisiin ongelmatilanteisiin elämässään on tämä voimakas merkki siitä, että  uskomukset saavat nämä toistuvat mallit, kuten rahan puute tai jonkin muun puute elämässä. Raha - asiat yleensä liittyvät itsensä arvostamiseen, omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa luottamiseen.

 Tiedostaminen on ensimmäinen asia. Tulee olla tietoinen malleista ja rajoittavista uskomuksistaan ja alkaa työskennellä niiden kanssa.

ThetaHealing on nopea ja tehokas tapa tiedostaa ja muuttaa näitä rajoittavia ajatuksia. Nuo uskomukset voi muuttaa jokaisella mielen, kehon ja hengen tasolla.

 Voit aloittaa kyselemällä itseltäsi : " Miksi uskon tähän? Mistä tämä uskomus tulee? Mitä todisteita minulla, jotka tukevat tätä uskomusta? "  

Uskot, ettet voi menestyä. Kuka sanoi niin? Mikä elämässäsi kertoo, että näin on? Oliko se isäsi vai äitisi, joka kertoi, ettet koskaan pysty menestymään? Uskoit heihin lapsena ja tämä vaikuttaa käyttäytymiseesi. Olet ehkä ruvennut välttämään tilanteita, joissa olisi yritettävä jotakin uutta... tunsit itsesi epäonnistujaksi...negatiiviset tunteesi siitä vahvistuivat ja uskot ettet kykene menestymään. 

Ala kysellä itseltäsi, mitäpä jos tuo ei olekkaan totta? Jospa vanhempani olivat väärässä? Ehkä pettymys olikin heidän omaa pettymystä elämässään? Missä olen hyvä? Missä asioissa olen onnistunut ? Kysele kysymyksiä itseltäsi......ja kuuntele itseäsi, kuinka puhut itsestäsi....

Muistuta itseäsi jatkuvasti noista asioista, joissa olet onnistunut..Jotta niistä tulee uusi myönteinen ajatusmallisi. 

Rahaan liittyviä uskomuksia on valtava määrä ; raha, vauraus, rikkaus, runsaus... Mitä runsaus oikeastaan on ?

ThetaHealing auttaa sinua oivaltamaan uudella tavalla myös runsauden - käsityksen... kehomme tietää mitä uskomuksia meillä on ja ThetaHealingissä kysytäänkin keholtasi eikä ajattelevalta mieleltäsi. Mielessä on monenlaisia "viruksia", jotka saavat sinut uskomaan hämmästyttäviin uskomuksiin.....