Share |

ThetaHealing, mitä se on?

ThetaHealing osoittaa mitä ja keitä me olemme. ThetaHealing osoittaa syviä ja kätkettyjä osia meistä. Siksi sitä voi käyttää eheyttämään eri osa-alueita elämässä.

ThetaHealing on meditatiivinen prosessi, joka tuo kehollista, mielellistä ja sielullista paranemista Kaiken Luojalta keskitetyn tiedostetun olemisen kautta. Kaiken Luojalla on monia nimiä, jotka kaikki virtaavat kohti Seitsemättä Olemassaolon Tasoa, joka on Kaikki Mitä On Olemassa. ThetaHealing ei ole mikään uskonto. Kaiken Luoja on parantaja ja ThetaHealer on vain todistaja, joka todistaa parantamisen, koska mitään ei tapahdu, jos sitä ei todisteta tapahtuvaksi, toisin sanoen ei ole tietoisuutta.

ThetaHealing perustuu Vianna Stibalin kehittämään hoitomuotoon (v 1995), jolla hän paransa itsensä. Hänellä oli syöpä oikeassa reidessä, eivätkä lääkärit tai luontaishoitajat pystyneet auttamaan häntä. Vianna kehitti ThetaHealingin ja käytti sitä itseensä ja myöhemmin asiakkaisiinsa ja sai aikaan paranemisia.

ThetaHealing on vaikuttava itsensä kehittämisen väline: fyysistä, psyykkistä ja emotionaalista paranemista aikaansaava menetelmä kaikille, jotka haluavat luoda myönteisiä muutoksia elämäänsä. Monesti ihminen toivoo muutosta, mutta kuitenkin taistelee muutosta vastaan, siis oikeasti haluaa vain vähän parempaa elämää.

ThetaHealing - sessiossa voidaan tiedostaa erilaisia uskomuksia, joita meillä on. Siinä voidaan poistaa tekemiämme vanhoja valoja ( pappis-, nunna- , köyhyysvalat mm.)  ja sopimuksia, pelkotiloja, jotka ovat esteenä etenemisellemme tässä hetkessä.

ThetaHealer  opettaa ( = lataa )oikeastaan muistuttaa  erilaisista tunteista, joista meillä ei ehkä ole muistoa tällä tasolla, mutta ne ovat meissä. Kaikki on jo meissä....Esim. voi olla tunne siitä, ettei tiedä, mitä ilo on tai miltä tuntuu ilo, miltä tuntuu elää ilman sairautta, ilman kärsimystä.... Nämä lataukset alkavat vaikuttaa hoidettavan elämässä...

Sessiossa ThetaHealer hidastaa aivojensa värähtelyn Theta-tasolle ( 4-7 c/ sek.) ja ohjaa hoidettavan suoraan yhteyteen tämän tason kanssa. Energia ei siis kulje ThetaHealerin läpi vaan tulee suoraan hoidettavaan ja hoidettava on myös Theta - tasolla Session aikana.