Share |

Älä muokkaa rakkautta, anna rakkauden muokata itseäsi.

Suhde isään ja äitiin muodostaa suhteemme muihin ihmisiin samanlaisiksi. Vanhempamme tekivät parhaansa, sen mukaan, mitä heille on opetettu. He eivät pystyneet opettamaan mitään sellaista, mitä he eivät itse tienneet. Vanhempamme  olivat ihan yhtä kauhuissaan ja peloissaan, kuin mekin. He olivat uhrien uhreja.

Elämme luoden uskomuksiimme sopivia kokemuksia.

Montako kertaa sinulla on ollut samanlaisia kokemuksia menneisyydessä?

 Menneet ovat mennyttä. Mitä ajattelet, sanot ja uskot nyt, on tärkeää, sillä ne luovat tulevaisuutesi.

 Voimasi hetki on tämä hetki. Ei ole muuta kuin tämä hetki.

Kokemuksemme ovat sisäisen ajattelumme ulkoisia ilmentymiä. Sama ajatus toistuu yhä uudelleen ilman, että tajuamme itse valitsevamme sen. Oletko kieltäytynyt ajattelemasta itsestäsi myönteisesti? Yhtä hyvin voit kieltäytyä ajattelemasta itsestäsi kielteisesti.

 Sanotko itsellesi; " En ole tarpeeksi hyvä, en tee riittävästi." Sano mieluummin itsellesi:

" Olet ihmeellinen ( oma nimesi). Rakastan sinua."

Olet oikeasti täydellinen ja se, mikä ulkopuolellesi tapahtuu, on vain omien tunteidesi heijastumaa. Rakasta itseäsi, arvosta itseäsi, kunnioita itseäsi, hyväksy itsesi.

Älä muokkaa rakkautta, anna rakkauden muokata sinua.

Et voi piiloutua siltä, mitä et halua käsitellä tai mihin et usko. Se irrottaa sinut itsestäsi. Menneisyydessä olemme sulkeneet osia itsestämme lopettaaksemme kivun. Tuskan poistamiseksi, tuo voi olla tehokas tapa, mutta se katkaisee myös luonnollisen rakkauden virran meissä. Emme enää yksinkertaisesti voi toimia niin senjälkeen, kuin olemme yhdistyneet omaan jumalallisuuteemme.