Share |

DNA aktivointi tuo korkeampaa henkistä värähtelyä.

Tämän aktivoinnin aikana tehdään nuoruus- ja elinvoimaisuuskromosomien aktivointi. Aktivoinnin jälkeen on tärkeää pysyä positiivisena ja vahvistaa, että elämääsi on tulossa runsautta. Puhuttu sana ja voimakkaat ajatukset ja niiden toteutuminen, kasvaa dramaattisesti.

Älä siis puhu puutteesta elämässäsi, koska sanan ja ajatuksen voima kasvaa kymmenen kertaa voimakkaammaksi ja ne pitää suunnata oikeaan suuuntaan.

 Aktivointi jälkeen keho alkaa purkaa myrkkyjä; fyysisiä, henkisiä, mentaalisia, emotionaalisia. Riippuen aktivoitavan kehon tilasta esim. pieni flunssan-tapainen voi olla puhdistumisreaktio. Aktivoinnissa aktivoituu myös mitokondria, joka pitää sisällään energiaa, ATP, joka saa kaiken kehossamme toimimaan. Mitokondrialla on oma RNA, DNA ja omat proteiinit. 

 Tämä aktivointi auttaa meitä elämään erilaisten ympäristömyrkkyjen keskellä.

 Ihmiskunnan kehityksessä negatiivisten muistojen ja tunteiden ilmeneminen muutti osan 46 kromosomista ja DNA:sta ja tämä madalsi kykyämme vastustaa erilaisia sairauksia. Vain muisto näistä muutoksista jäi jäljelle varjosäikeiden muodossa.

 Francis Crick sanoo, tuloksena tutkimuksistaan, että DNA:mme on kosmista alkuperää. Tulevaisuus muuttuu koko ajan valintojemme mukaan. Tulevaisuus muuttuu uskomus-työskentelyn jälkeen. Oletko valmis?