Share |

Oletko kerännyt itsellesi painoa, kun olet aloittanut hoitotyön tai itsesi kehittämisen?

Tunnetko toisen kokemuksia enemmän kuin omiasi?

Tunnetko, että olet hajoamassa palasiksi fyysisesti?

Voi olla, että sinulla on erilaisia lupauksia ja tehtyjä valoja, sopimuksia  jollain tasolla. 

 Kuinka monta kertaa, kun aloitat itsesi kehittämisen parantajan tai yleensä  itsesi kehittämisen henkisesti, vain aloitkin menettää asioita elämässäsi.

Tämä on tyypillinen " uhrautuminen, jotta saisit voimaa"  Olemme 5. tason energioissa, joita meille virtaa  tällä hetkellä ja  henkesi muistaa tuon voiman, mutta voi olla, että olet kiinni muilta paikoilta ja ajoilta olevissa sopimuksissa ja jatkat uhrautumista, jotta saisit parannusta, tietoa, parantamisen kykyä lisää.

Vanhan sielun tulee nauttia ja oppia hyväksymään tämä 3.taso, jolla elämme. 

Parantaja voi olla peloissaan, että menettää oman identiteettinsä ja niin hän  rakentaa aspekteja ollakseen suojassa ja erossa. Hän maadoittaa itsensä tällä tasolla niin ankarasti, että kerää painoa ankkuroidakseen itsensä tähän illuusioon. Pelko, että parantajasta tulee Kaikki Mitä On, saa hänet keräämään liikakiloja, jotta oma identiteetti säilyisi ja pysyisi erossa Kaiken Luojasta. ( Tämä on alitajunnassa = sydämessä oleva uskomus.)

 Tosiasiassa Kaiken Luoja liikkuu läpi kaiken ja sinä olet osa Kaikkea Mitä On. Tämä on ihana tunne, mutta meidät on ohjelmoitu siihen, että meillä on oma identiteetti.

Idea, että elämä on illuusio, on ihana asia uskoa, mutta sinun tulee oivaltaa se myös.

 Painoon voidaan vaikuttaa ThetaHealingin avulla ja ladata terveyttä edistäviä malleja toimia ja ajatella omasta painostaan, omasta kehostaan ja siitä kuinka ihmeellinen luomuksesi keho on. Kehosi on ihme!