Share |

Mitä ThetaHealing- hoidossa  tehdään?

Intuitiivisessa energiahoidossa hoidetaan mielen, tunteiden, kehon ja sielun tasolla.

Sessiossa uskomusten kanssa työskentelyn tarkoituksena on muuttaa käyttäytymistä. Työskentely avaa mielen positiivisille muutoksille ja palauttaa lapsen viattoman mielenlaadun. ThetaHealing on tapa päästä alitajuntaan ja ThetaHealer on kyvykäs muuntamaan uskomuksia tavalla, joka menee henkiselle ja geneettiselle alueelle, tiloihin, joista suurelta osin useimmat vaihtoehoiset terapiat ovat tietämättömiä.         - Keho, emootiot, mieli, sielu -  energian laajentaminen -

ThetaHealer pääsee menneisyyteen ja nykyhetkeen ja tulevaan. ThetaHealing pääsee jopa sähkömagneettisessa energiassa olevaan geneettiseen rakenteeseen, joka kertoo DNA:lle mitä tehdä.

Suhteet vanhempiimme ovat niitä, jotka tulisi puhdistaa. Perhe yhdistää meidät maailmaan, ihmisiin ja suhde vanhempiimme on yhteydessä suhtautumiseemme Jumalaan.... jumaluuteen... Maailmankaikkeuteen tai millä nimellä sitä kutsutkaan.

Vanhemmillamme on sielun sopimus opettaa meille 100 asiaa. He tekevät parhaansa niillä tiedoilla, joita heillä on sillä hetkellä. Eivät he ole täydellisiä, mutta sinulla voi olla enemmän tietoa nyt, kuin heillä aikoinaan ja voit auttaa vapauttamalla heidät opetusvelvollisuudestaan. Kaikki kauna, suuttumus, paheksunta on mahdollista puhdistaa meidän ja vanhempiemme väliltä Theta Healingin avulla.

Monesti emme edes tiedosta, mistä kauna johtuu.... Oletko joutunut lapsena sairaalaan? Et ymmärtänyt, miksi jouduit eroon vanhemmistasi ja sinulla voi alitajunnassa olla trauma : " Äiti ja isä ovat minut hylänneet." Tätä kannat koko elämäsi ajan mukanasi.

Maskuliininen energia on laajentavaa ja antavaa. Feminiininen energia taas on hoivaavaa ja vastaanottavaa. Jos me emme ole parantuneet suhteessa isäämme, maailmankaikkeus ei vaikuta antavalta. Jos me emme ole parantuneet suhteessamme äitiimme, emme hyväksy maailmankaikkeuden meille antamia lahjoja. Suhteemme vanhempiimme vaikuttavat myös raha- ja talousasioihimme.

 DNA:n aktivointi lisää elinvoimaa ja hidastaa ikääntymisprosessia. Tämä tapahtuu aktivoimalla nuoruus- ja elinvoimaisuuskromosomi.

Hoidossa voidaan poistaa säteilyä ja ylimääräisiä raskasmetalleja kehosta.

Voidaan luoda yhteys enkeleihin, henkioppaisiin ja esi-isiin.

Voidaan poistaa kelluvia muistoja aurasta, palauttaa sielun sirpaleita esim. eron sattuessa.... monia asioita voidaan poistaa ja helpottaa olotilaa.

 Kodin ja talojen puhdistaminen on myös mahdollista.

Pelot ja fobiat vievät valtavasti energiaa, jonka voisi käyttää myönteisempiin asioihin. Tunne- tasolla työskenneltäessä elämää rajoittavat pelot voi poistaa nopeasti ja pysyvästi.

Runsaus on paljon muutakin kuin rahaa. Rikkautta on terveys, ihmissuhteet... ThetaHealingissä voidaan poistaa uskomuksia, tunteita, kokemuksia, joiden seurasta ovat fyysiset oireet. Terveyttä edistävät uskomukset auttavat paranemisessa.

 Ihmissuhteet perustuvat puutteen - ajatukseen; toisella on jotakin mitä sinulta puuttuu; kauneutta, rahaa, asemaa, mielenrauhaa, jotain, joka tekisi sinut onnelliseksi, jos sen saisit. ThetaHealer voi poistaa esteitä rakkauden tunnistamisen tieltä. Pääset eroon vanhasta painolastista ja vahvistat omaa myönteistä vetovoimaasi.

Talous - keskitytään raha- asioihin. Oma suhtautumisesi rahaan vaikuttaa menestymiseesi taloudellisesti. Poistamalla kielteisiä uskomuksia suhtautumisessasi rahaan voit luoda helpommin taloudellista hyvinvointia elämääsi.

Työelämään vaikuttavia esteitä voi olla huono kyky tehdä päätöksiä, turha epäonnistumisen pelko... mm.  Näitä poistamalla sinun on helpompi löytää selkeä suunta elämääsi.