Share |

Mietteitä elämästä

Valitse joka päivä ajatus, että löydät sen ihmeen, joka olet. Kaikki, mitä sinulla on elämässäsi tänään on tulosta kokemuksistasi ja uskomuksistasi elämässäsi ja mitä valitset tekeväsi näillä kokemuksilla ja uskomuksillasi. Viesti, jota lähetät ajatuksillasi , on mitä vedät puoleesi. Kuuntele sanojasi, puhuttuja ja puhumattomia ja katso, mitä elämässäsi tapahtuu. Se antaa tietoa siitä, minkä kanssa sinun on työskenneltävä.

Maailma on täydellinen jollain tasolla. Sinäkin olet täydellinen.  Luovu tavastasi ajatella, kuinka asioiden pitäisi olla. Arvosta vaikeita asioita lahjana, joka mahdollistaa ja auttaa sinua kasvamaan seuraavalle tasolle. Mikään  ei ole vahinko, se on vahinko, jos me leimaamme sen tällä tavalla.

Usein muutos tuo pelkoa. Puuttuuko sinulta luottamusta omia kykyjäsi kohtaan, kehosi kykyihin, sielusi kykyihin? 

" Kaikki, mitä olemme, saa alkunsa ajatuksistamme ja ajatuksillamme luomme maailmamme." opetti Buddha, tämän planeetan valon ja viisauden ruumiillistuma.

 " Kaikki mitä me olemme on ajatustemme tulosta"  sanoi myös Abraham Lincoln

Uskomukset luovat ajatuksemme ja ajatuksemme luovat todellisuutemme. Sanoillasi ja ajatuksillasi luot elämäsi, olitpa tietoinen siitä tai et, alitajuisesti, tiedostamattasi, olet luomassa omaa todellisuuttasi. Mitä viestiä lähetät ajatuksillasi ja mitä vedät elämääsi?

Voimamme on kyky tehdä päätöksiä. Päätä tehdä muutoksia, jotka ovat oikeita sinulle. Päätä saavuttaa päämääräsi. Esteet, haasteet ovat viestejä, jotka tukevat edistymistäsi. Ne ovat reaktioita- vastaus johonkin tietoisuudessasi. Voit oppia rakastamaan elämäsi tapahtumia ja oppimaan jokaisesta kokemuksestasi.

 Miltä sinusta tuntuu juuri nyt? Onko sinulla hyvä olla ja hymyiletkö itseksesi ilman syytä? Vai onko sinulla paha olla? Kaikki tunteesi ovat viestejä Kaiken Luojalta ja kertovat mihin suuntaan olet matkalla. Tunnetko kiitollisuutta kaikesta elämässäsi ? Onko elämäsi vaikeaa vai onko se mielestäsi helppo ja jännittävä seikkailu?

 Muista, elämä on ihana seikkailu.  Kun muistat vain ne rakastavat ajatukset, jotka menneisyydessä kohdistit toisiin ja ne rakastavat ajatukset, jotka sinuun kohdistettiin, olet antanut anteeksi.